събота, 27 януари 2024 г.

Онлайн семинар на тема „Продължаващо обучение по ЗМИП“.

            


Обучението за брокери недвижими имоти по задълженията им съгласно ЗМИП (Закон за мерките срещу изпирането на пари), провеждано от адвокат Кристина Иванова от Адвокатска колегия - Бургас, носи редица ползи както за самите брокери, така и за цялата общност в сферата на недвижимите имоти. Някои от възможните ползи включват:

1.         Законосъобразност и съответствие: Обучението ще помогне на брокерите да разберат задълженията си съгласно ЗМИП, което ще гарантира, че техните практики са в съответствие с българското и европейското законодателство. Това съчетава законосъобразното поведение и знания за предотвратяването на изпирането на пари.

2.         Подобрени професионални умения: Брокерите ще придобият по-добро разбиране за правните аспекти на техния бизнес, което подобрява техните професионални умения и ги направи по-компетентни при предоставянето на услуги на клиентите си.

3.         Увеличенo доверие от страна на клиентите: Клиентите имат повече доверие в брокери, които са обучени и знаят как да се справят със законовите изисквания. Това води до дългосрочни и успешни отношения с клиентите.

4.         Предотвратяване на измами: Разбирането на задълженията по ЗМИП ще помогне на брокерите да предотвратят потенциални правни проблеми и санкции, които възникват при нарушаване на закона.

5.         Прилагане на най-добри практики: Обучението предоставя на брокерите информация за най-добрите практики в спазването и прилагането на ЗМИП като ги запознава с последните промени в законодателството и стандартите за изпълнение. Това включва и попълване на декларации, справка за валидност на лична карта, идентифициране на физически и юридически лица, произход на средствата на клиенти, матрица рисков профил и други.

6.         Добра репутация на брокера недвижими имоти в България: Брокерите, които инвестират в обучение и се стремят да бъдат информирани относно правните аспекти на своята дейност, спомагат за изграждането на по-добра репутация на посредническата дейност в България.

Това обучение на адвокат КристинаИванова ще бъде ключово за поддържане на високи стандарти в сферата на недвижимите имоти и за осигуряване на доверие сред всички заинтересовани страни при сделки с недвижими имоти.

 

Онлайн семинар на тема „Продължаващо обучение поЗМИП“.

Лектор: адвокат Кристина Иванова, Адвокатска колегия - Бургас.

👉 Дата на провеждане: 04.02.2024г., неделя.

10:00-12:00 часа в платформа ZOOM.

Участниците ще получат материали и удостоверения за преминаването на обучението в PDF формат.

👉 Регистрацията се осъществява чрез заплащане на регистрационна такса и изпращане на платежното нареждане за извършеното плащане на следната електронна поща:

📩 office@adv-ivanova.com

Срок за регистрация: 03.02.2024г., събота.

✅ Цена: 30 (тридесет) лева за 1 участник.

За допълнителна информация:

☎️ 0888 15 19 63 (адвокат Кристина Иванова).



Няма коментари:

Публикуване на коментар